El Projecte

Descobreix Tasta Montserrat

El Projecte TASTAMONTSERRAT

Som en Jordi i en Martí, dos joves montserratins fascinats per aquest entorn màgic que ens ha vist créixer: Montserrat. El nostre projecte neix a començaments de l’any 2017 empesos per la inquietud de donar a conèixer l’immens tresor alimentari, moltes vegades poc conegut, que ens ofereix aquest entorn.

El progressiu abandó de la pagesia i la ramaderia ha estat especialment manifest a l’entorn de Montserrat, on la deixadesa i l’escassa gestió de l’entorn natural ha acabat portant fatídiques conseqüències com el mal estat dels boscos i els conseqüents incendis forestals de les darreres dècades.

En aquest sentit, després de conèixer, en els últims anys, l’existència d’un seguit de gent que encara viu de la terra —bé seguint la tradició familiar o bé engrescant-s’hi de nou—, hem vist que calia revaloritzar i reconèixer aquests productes de gran qualitat que, actualment, s’estan produint molt a prop de casa nostra.

D’aquesta manera, neix la cooperativa Tasta Montserrat, amb l’afany d’agrupar, promoure i fer arribar a les vostres llars de la manera més fàcil tots aquests productes 100% montserratins.

Creiem que tota activitat ha de revertir positivament en el territori, i és per això que no només volem fer créixer els nostres productors, sinó que també destinarem una part dels beneficis a projectes relacionats amb la conservació, la recuperació i la gestió de l’entorn natural de Montserrat.

TASTA MONTSERRAT!